FRI FRAKT
Från 590kr

The Humble Co - Natural Toothpaste Charcoal, 75 ml

Naturlig tandkräm med fluor & kol för vitare tänder

Natural Toothpaste Fresh Charcoal med fluor från The Humble Co är en naturlig, vegansk tandkräm för vuxna. Det aktiva kolet reducerar missfärgningar och fluoret motverkar plack och skyddar tänderna mot karies.

Tillgänglighet: I lager

42 kr
The Humble Co.

Produktbeskrivning

Detaljer

Natural Toothpaste Fresh Charcoal med fluor från The Humble Co är en naturlig, vegansk tandkräm för vuxna. Det aktiva kolet reducerar missfärgningar och fluoret motverkar plack och skyddar tänderna mot karies.Tandkrämen är fri från SLS, rengör skonsamt och ger en fräsch andedräkt. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare. 

SNÄLL MOT VÅR PLANET - Den här tandkrämen är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm.

UTVECKLAD AV TANDLÄKARE - Det är den enda tandkrämen på marknaden som utvecklats, används och stöds av professionella tandläkare. Stödet från tandläkarexperter runt om i världen gör att vår tandkräm är att lita på.

ÖDMJUK MOT ANDRA - The Humble Co. stöder Humble Smile Foundations mål att realisera projekt runt om i världen där behov av munvård är som störst. Go Humble, Give Smiles - varje köp av Humble gör skillnad.

Användning: Borsta varsamt alla tandytor, tandkött och tunga i minst 2 minuter, två gånger om dagen. För extra skydd, undvik frekvent intag av sur och sockrad dryck och mat. För vår miljös skull, borsta med en nedbrytbar Humble Brush. Det är vår planet, vårt hem, och vi måste värna om den. 

Förpackningen är tillverkad med patenterad GreenLeaf technology, en optimerad produktionsprocess som innebär mindre plastinnehåll och minskad påverkan på miljön.

Innehåll: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Aroma, Charcoal Powder, Sodium Flouride, Zinc, Gluconate, Stevia Rebaudiana Extract, Limonene. Innehåller natriumfluoride (0,32% = 1450 ppm).
Certifierad av Vegan Society och Nature.org. Designad i Sverige och tillverkad i Tyskland.

Mer information

Mer information

Namn 2 Naturlig tandkräm med fluor & kol för vitare tänder
Barcode Nej
Storlek 75 ml
Hudtyp Nej
Brand The Humble Co.
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: The Humble Co - Natural Toothpaste Charcoal, 75 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg