FRI FRAKT
Från 590kr

Senses by Nature

Senses by Natures ekologiska naturkosmetiska produkter är en buffé av tilltalande, själfulla produkter för Din vardagliga kroppsvård.
Tillverkning och packetering sker i Småland och råvarorna är utvalda med stor omsorg och kunskap. Den senaste serien från Senses heter Ask & Embla med vackra konstverk av Sören Brynielsson. Höga krav på innehållet, ekologiskt, vacker design och bra pris! Senses alla ekologiska råvaror kontrolleras av ECOCONTROL och nästan alla produkter är BDIH certifierade.

 Läs mer

4 artiklar

per sida

 • SENSES BY NATURE
  Ask & Embla Ansiktsserum Anti Age

  Anti Age ansiktsserum från Senses by Nature är ett ekologiskt lyxigt serum med äkta ros! Serumet ger huden djupverkande näring och innehåller unika fettsyror som hjälper den mogna huden att hålla kvar sin fuktighet och smidighet. 

  129 kr
 • SENSES BY NATURE
  Ask & Embla Ansiktsserum Argan Oil

  Naturligt vårdande ansiktsserum av Arganolja. Arganoljan är cellstimulerande och regenererande vilket gör den till en utmärkt antiageolja.

  129 kr
 • SENSES BY NATURE
  Ask & Embla Håroljekur Repair Ricin EKO

  Naturlig håroljekur för befrämjande av hårväxt och för att ge håret glans och lyster samt hårbottnen fukt och näring. En väl avvägd sammansättning av eko ricinolja, eko kokos, eko jojoba, D-vitaminrik och lecitinrik avocadoolja samt essens av rosmarin och citrus, ger håret nytt liv och synbar lyster.

  124 kr
 • SENSES BY NATURE
  Ask & Embla Torrschampo Clean Hair & Clear...

  Ett naturligt torrschampo med pepparmynta att använda mellan hårtvättarna. Upplev den rena, fräscha känslan av rent hår och ett piggt sinne!

  116 kr

4 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 4 av totalt 4