FRI FRAKT
Från 590kr

Nailmatic

Nailmatic

NAILMATIC är ett populärt franskt nagellacksmärke, kända för sina EKO-vänliga lack och sina växtbaserade nagellacksborttagare. 

PURE COLOR är en serie veganska och cruelty-free nagellack där många hälsoskadliga, onödiga och miljöskadliga kemikalier har plockats bort och innehållet är upp till 84 % bio-baserat. Nyckelingredienserna är av naturligt ursprung så som bomull, majs, potatis, vete och maniok. Nagellacken är berikade med vegetabiliskt keratin och gurkörtsolja.

AQUA NAIL är en innovativ serie vattenbaserade nagellack utan flyktiga lösningsmedel och utan stark doft! Nagellacken är upp till 54 % vattenbaserade och så gott som doftfria. Nagellacken sitter inte lika länge som ett lösningsmedelsbaserat nagellack, hållbarheten är ca 2 dagar, men i gengäld är det mycket skonsammare mot dina naglar och mot miljön - toppen tycker vi!

Nailmatics nagellack är 10-FREE vilket betyder att de är fria från de tio värsta syntetiska ingredienserna: parabner, toluen, dibitylftlalat, fomaldehyd, xylen, styren, kamfer, kåda av formaldehyd, bensofenon-1 och nanopartiklar.

Nailmatic använder sig av naturliga och förnybara råmaterial från närproducerande jordbruk inom en radie av 200 km från huvudkontoret för att reducera transporter och koldioxidavtryck. Förpackningarna är tillverkade av återvunnet, biologiskt nedbrytbart papper från hållbara FSC-certifierade skogar.

 Läs mer

3 artiklar

per sida

 • NAILMATIC
  Essential Beauty Care

  Beauty Care - Nail Beautifier från Nailmatic är en vegansk, cruelty-free produkt som ger dig finare naglar på en gång. 

  99 kr
 • NAILMATIC
  Pure Color Base & Top Coat 2-in-1

  I PURE COLOR-serien finns det även en riktigt trevlig multiprodukt: Base & Top Coat 2 in 1, det betyder färre flaskor i din skönhetsarsenal, mindre kostnad och mer plats i ditt badrumsskåp. En win-win-win! Bas- och topplack i en och samma lilla flaska, utan att kompromissa på kvalitén!

  99 kr
 • NAILMATIC
  Pure Color Nail Polish: välj färg

  PURE COLOR från NAILMATIC är en serie veganska och cruelty-free nagellack där många hälsoskadliga, onödiga och miljöskadliga kemikalier har plockats bort och innehållet är upp till 84 % växtbaserat.

  99 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3