FRI FRAKT
Från 590kr

MOSSA

MOSSA

Mossa certified Skincare är en Ecocert-certifierad hudvårdsserie som innehåller unika vitaminer och antioxidanter från nordiska ekologiska bär. Hudvårdsprodukterna passar till alla hudtyper, även känslig hy. Botanisera bland hallon, blåbär, hjortron, svart fläder och plommon – och välj den mest effektiva vitamincocktailen för din hy. Inga djurförsök har använts i MOSSA-produkterna, deras råvaror eller i tillverkningsprocessen. Vi har valt ut produkter från MOSSAs veganska sortiment.

 Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 27

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • MOSSA
  Age Excellence 5 Minutes Peeling Mask

  En omedelbart hudförbättrande peelingmask som piggar upp hudens ton och textur, minimerar porer, förminskar hyperpigmentering samt minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor på så lite som 5 minuter. En "must have"-produkt för en vacker hud med lyster!

  199 kr
 • MOSSA
  Age Excellence Instant Wrinkle Fill Day Cream

  En Ecocert certifierad dagkräm är en rik och silkeslen dagkräm som omedelbart reducerar linjer och rynkor genom att stärka kollagenproduktionen.

  219 kr
 • MOSSA
  Age Excellence Wrinkle Smoothing Eye Cream

  En Ecocert certifierad intensivt reparerande ögonkräm med antioxidanter från fläder som reparerar huden medan naturliga polymerer effektivt främjar utfyllnaden av rynkor och slätar ut huden runt ögonen.

  199 kr
 • MOSSA
  Antioxidant Firming Body Cream

  En lyxigt näringsrik återfuktande kroppskräm med extrakt från nordiska tranbär.

  129 kr
 • MOSSA
  DERMA+ Calming Moisture Cream

  Mossa DERMA+ Calming Moisture Cream är en lugnande och återfuktande ansiktskräm för stressad hud.

  155 kr
 • MOSSA
  DERMA+ Instant Calming Serum

  Mossa DERMA+ Instant Calming Serum är ett lugnande och djupt fuktgivande ansiktsserum som passar speciellt bra för stressad hud. 

  155 kr
 • MOSSA
  Glow Cocktail Brightening hydro mask

  Mossa Glow Cocktail Brightening Hydro Mask är en ansiktsmask som ger lyster, återfuktar och jämnar ut huden med hjälp av extrakt från brunalger och vitaminrika nordiska hjortron och kvitten.

  179 kr
 • 1 recension(er)

  MOSSA
  Intense Nutrition Nourishing Body Cream

  Nourishing Body Lotion är en vårdande bodylotion är speciellt utvecklad för att berika torr och utmattad hud.

  129 kr
 • 1 recension(er)

  MOSSA
  Juicy Clean Cleansing Creme Mousse

  Naturlig rengörande creme mousse. Cleansing Crème-Mousse innehåller AHA-fruktsyror från vita vinbär för en naturlig lyster och ren, fräsch hy.

  119 kr
 • MOSSA
  Juicy Clean Micellar Water

  Mikellärt ansiktsvatten med trippeleffekt. Ett naturligt ansiktsvatten med en skonsam mikroemulsion med vitamin från hallon samt hyaluronsyra.

  129 kr
 • MOSSA
  Juicy Peel 5 Minute Peeling Mask

  Mossa Juicy Peel 5 Minute Peeling Mask är en naturlig ansiktsmask som på bara fem minuter ger en fräschare och vackrare hy.

  179 kr
 • MOSSA
  Multi Moisture Moisturising Body Lotion

  Silky Yoghurt Moisturising Body Lotion är en sammetsmjuk, vitaminberikad lotion med intensivt återfuktande och skyddande extrakt från krusbär och rosenvatten.

  129 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 27

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 12 av totalt 27