FRI FRAKT
Från 590kr

MOSSA

MOSSA

Mossa certified Skincare är en Ecocert-certifierad hudvårdsserie som innehåller unika vitaminer och antioxidanter från nordiska ekologiska bär. Hudvårdsprodukterna passar till alla hudtyper, även känslig hy. Botanisera bland hallon, blåbär, hjortron, svart fläder och plommon – och välj den mest effektiva vitamincocktailen för din hy. Inga djurförsök har använts i MOSSA-produkterna, deras råvaror eller i tillverkningsprocessen. Vi har valt ut produkter från MOSSAs veganska sortiment.

 Läs mer

Artiklar 1 till 12 av totalt 21

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 • MOSSA
  Age Excellence 5 Minutes Peeling Mask

  En omedelbart hudförbättrande peelingmask som piggar upp hudens ton och textur, minimerar porer, förminskar hyperpigmentering samt minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor på så lite som 5 minuter. En "must have"-produkt för en vacker hud med lyster!

  199 kr
 • MOSSA
  Age Excellence Instant Wrinkle Fill Day Cream

  En Ecocert certifierad dagkräm är en rik och silkeslen dagkräm som omedelbart reducerar linjer och rynkor genom att stärka kollagenproduktionen.

  219 kr
 • MOSSA
  Age Excellence Intensive wrinkle-smoothing night c...

  MOSSAs effektiva ekologiskt certifierade nattkräm gör huden fastare och slätar medan du sover. Med antioxidanter från fläderbär bromsar den hudens åldrande.

  219 kr
 • MOSSA
  Age Excellence Wrinkle Smoothing Eye Cream

  En Ecocert certifierad intensivt reparerande ögonkräm med antioxidanter från fläder som reparerar huden medan naturliga polymerer effektivt främjar utfyllnaden av rynkor och slätar ut huden runt ögonen.

  199 kr
 • 1 recension(er)

  MOSSA
  Energy Boost multi-use Mask & Night Cream

  MOSSA Energy Boost är en sillkeslen ansiktsmask och nattkräm i en och samma proukt. Denna multiprodukt innehåller en kraftfull cocktail av vitaminer som ger en trött och glåmig hud ny spänst och ungdomlig lyster.

  189 kr
 • 3 recension(er)

  MOSSA
  Facial Vitamin Oil Cocktail

  Aktivt förnyande ansiktsserum med oljor från 10 kraftfulla växter tillsammans med en näringsrik multivitaminblandning av hallon och havtorn. 

  169 kr
 • MOSSA
  Firming Antioxidant Body Cream

  En lyxigt näringsrik återfuktande kroppskräm med extrakt från nordiska tranbär.

  129 kr
 • MOSSA
  Glow Cocktail Brightening hydro mask

  Mossa Glow Cocktail Brightening Hydro Mask är en ansiktsmask som ger lyster, återfuktar och jämnar ut huden med hjälp av extrakt från brunalger och vitaminrika nordiska hjortron och kvitten.

  179 kr
 • MOSSA
  Micellar Water

  Mikellärt ansiktsvatten med trippeleffekt. Ett naturligt ansiktsvatten med en skonsam mikroemulsion med vitamin från hallon samt hyaluronsyra.

  129 kr
 • 1 recension(er)

  MOSSA
  Oil-Infused Nourishing Body Lotion

  Nourishing Body Lotion är en vårdande bodylotion är speciellt utvecklad för att berika torr och utmattad hud.

  129 kr
 • MOSSA
  Silky Yoghurt Moisturising Body Lotion

  Silky Yoghurt Moisturising Body Lotion är en sammetsmjuk, vitaminberikad lotion med intensivt återfuktande och skyddande extrakt från krusbär och rosenvatten.

  129 kr
 • 3 recension(er)

  MOSSA
  Skin Perfector Tinting Moisturiser

  Tonad BB-kräm i soft beige är en dagkräm för alla hudtyper. 5-i-1 funktion för perfekt hy.

  169 kr

Artiklar 1 till 12 av totalt 21

per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 21