FRI FRAKT
Från 590kr

Hydrophil

Hydrophil

HYDROPHIL är ett tyskt varumärke, från Hamburg, vars koncept är att ta fram innovativa hållbart producerade hygienprodukter. De har specialiserat sig på W.A.S.H. produkter  (WAter, Sanitation, Hygien) och vill öka medvetenheten om hållbar konsumtion i ditt dagliga liv genom att ta fram produkter som är vatten-neutrala, veganska och rättvist producerade.  Läs mer

3 artiklar

per sida

 • ECO DENT
  Gentlefloss Premium Dental Floss Mint

  Äntligen en tandtråd som är helt vegansk! Tandtråd i nylon, vaxad med 100 % vegetabiliskt vax från riskli. Det tunna och mjuka vaxet gör det lättare att komma åt mellan trånga tänder. Om du behöver en grövre tråd, vik den dubbel.

  85 kr
 • HYDROPHIL
  Herbal Tooth Oil

  Tandoljan för oil pulling från Hydrophil innehåller en blandning av kvalitetsoljor från bland annat sesam, salvia, kryddnejlika, anis och kardemumma som lugnar och vårdar tänder och motverkar inflammation i tandköttet.

  195 kr

  Special Price 135 kr

 • HYDROPHIL
  Sustainable Bamboo Toothbrush

  HYDROPHIL's hållbart producerad tandborste i bambu ser inte bara extremt bra ut, den är också bra för ditt "plastic footprint", vilket är viktigt när man inser hur mycket plast som hamnar i vår natur och inte minst i världshaven där stora öar av plast flyter omkring. Handtaget är tillverkat av snabbväxande bambu och borsten består av BPA-fri nylon.

  43 kr

  Special Price 30 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3