FRI FRAKT
Från 590kr

Humble Brush

Humble Brush

Humble Brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

Tandborsten innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon. De enda alternativen till nedbrytbara borststrån är gris- eller vildsvinshår. Detta är dock inget vi ville använda på våra tandborstar, så därför valde vi att istället gå vidare med Nylon, mer specifikt Nylon-6. Högre grader av Nylon-6 har visats vara biologiskt nedbrytbara ca 3 år efter bortskaffande.

Humble Brush använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Med rätt skötsel håller Humble Brush bambutandborste precis lika länge som den vanliga plasttandborsten. Däremot är det rekommenderat att man byter ut sin tandborste var tredje månad, eller när borststråna är utslitna.

 

.
 Läs mer

1 artiklar

per sida

  • 2 recension(er)

    HUMBLE BRUSH
    Ekologisk Tandborste i Bambu

    Humble Brush ekologisk tandborste med skaft i bambu är nu 100 % vegan! Skaftet är behandlat med vax från sojabönor. Välj storlek och färg när du beställer. 

    34 kr

1 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 1 av totalt 1