Humble Brush

Humble Brush

Humble Brush har skapat ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

Tandborsten innehåller strån som är helt fria från BPA. Stråna är gjorda utav nylon. De enda alternativen till nedbrytbara borststrån är gris- eller vildsvinshår. Detta är dock inget vi ville använda på våra tandborstar, så därför valde vi att istället gå vidare med Nylon, mer specifikt Nylon-6. Högre grader av Nylon-6 har visats vara biologiskt nedbrytbara ca 3 år efter bortskaffande.Bambuskaftet är behandlat med ett naturligt vax från sojabönor för att hålla sig fräscht längre och för att ge dig ett bättre grepp.

Humble Brush använder nylon därför att det inte finns något annat plant-baserat alternativ som skulle tillåta Dig att använda tandborsten i 2-4 månader.

Med rätt skötsel håller Humble Brush bambutandborste precis lika länge som den vanliga plasttandborsten. Som med alla tandborstar rekommenderar vi att du använder tandborsten i högst 3 månader. Efter användning kan du helt enkelt bryta av tandborstehuvudet, inklusive borsten och slänga separat.

 Läs mer

3 artiklar

per sida

 • 2 recension(er)

  HUMBLE BRUSH
  Ekologisk Tandborste i Bambu

  Humble Brush ekologisk tandborste med skaft i bambu är nu 100 % vegan! Skaftet är behandlat med vax från sojabönor. Välj storlek och färg när du beställer. 

  34 kr
 • HUMBLE BRUSH
  Natural Toothpaste Charcoal

  Natural Toothpaste Fresh Charcoal med fluor från The Humble Co är en naturlig, vegansk tandkräm för vuxna. Det aktiva kolet reducerar missfärgningar och fluoret motverkar plack och skyddar tänderna mot karies.

  42 kr
 • HUMBLE BRUSH
  Natural Toothpaste Fresh Mint

  Tandkräm från HumbleBrush som är snäll mot miljön, vegansk och ett modernt alternativ till annan tandkräm. Tandkrämen är utvecklad av tandläkare, den är för vuxna och innehåller fluor.

  39 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3