FRI FRAKT
Från 590kr

FiiLiT

FiiLiT

FiiLiT är ett franskt parfymhus som förälskat sig i det naturliga. Namnet FiiLiT Parfum du Voyage kommer från tanken att dofter och doftminnen tar dig tillbaka till platser och länder som du besökt och att uppleva dofter genom att resa. FiiLit är en blandning av Feel it och Fill it, "philosophy of beauty by travel".

FiiLiT har en serie av parfymer med unika dofter från hela världen. Parfymerna (Eau de Parfum) är baserade på 87-100% naturliga ingredienser, certiferade Cruelty-Free och Vegan av PETA, och certifierade Naturlig av Cosmos Natural.

Parfymerna tillverkas/produceras i Frankrike och är baserade på hållbara och rättvisa råvaror. Förpackningarna är miljövänliga av glas och askträ från skyddade skogar i Frankrike, Spanien och Belgien, certifierad PEFC.

 Läs mer

3 artiklar

per sida

 • FIILIT
  Eau de Parfume Refill Spray

  FiiLiT Parfum de Voyage är en lyxig parfym som kan användas som den är eller som refill till Wooden Case Spray. Parfymen är vegansk, cruelty-free och med respekt för naturen och finns i flera unika dofter som tar dig med på en doftresa världen runt.

  199 kr
 • FIILIT
  Eau de Parfume TEST

  Osäker på vilken doft du ska välja? Testa de ljuvliga parfymerna från Fiilit innan du köper originalstorlek. Frakt för endast en test är 19 kr.

  29 kr
 • 1 recension(er)

  FIILIT
  Eau de Parfume Wooden Case Spray

  FiiLiT Parfum de Voyage är en lyxig parfym i en fin träask, vegansk, cruelty-free och med respekt för naturen. Parfymen finns i flera unika dofter som tar dig med på en doftresa världen runt.

  279 kr

3 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 3 av totalt 3