FRI FRAKT
Från 590kr

Dr Sannas

Dr Sannas

Dr Sannas är ett svenskt hudvårdsmärke som brinner för att inspirera människor att leva ett holistiskt och hälsosamt liv. De hämtar sin drivkraft från naturen och erbjuder 100 % växtbaserade hudvårdsprodukter. Samtliga innehåller de allra finaste ekologiska och vildplockade ingredienserna från naturen – noga utvalda komponenter som var och en fyller en viktig funktion.  Läs mer

10 artiklar

per sida

 • 1 recension(er)

  DR SANNAS
  After Sun Lotion Oat Lipids

  En härligt svalkande After Sun lotion från Dr Sannas. Den lugnande och lindrande lotionen är gjord på det bästa naturen har att erbjuda när det handlar om att kurera och återfukta huden efter en dag i solen.

  179 kr

  Special Price 143 kr

 • DR SANNAS
  Body Lotion Broccoli Seed Oil

  Dr Sannas Body Lotion är en mjukgörande lotion med probiotika, Broccoli fröolja och Omega 3-6-9. En len Body Lotion med närande och återfuktande egenskaper med en upplyftande doft av lavendel, apelsin och bergamott.

  199 kr

  Special Price 159 kr

 • DR SANNAS
  Foot Balm Maringold

  En vårdande fotkräm från Dr Sannas som mjukgör och skyddar torra fötter med en upplyftande doft av tall, lavendel och eukalyptus

  179 kr

  Special Price 143 kr

 • DR SANNAS
  Hand Cream Collodial Oat

  Dr Sannas Hand Cream med bl.a Probiotika, Omega 3-6-9 och Kolloidalt havre. En skyddande och vårdande handkräm som mjukgör torra händer med en upplyftande doft av lindblom och bergamott.

  179 kr

  Special Price 143 kr

 • DR SANNAS
  Healthsoap Lemon Myrtle

  Dr Sannas naturliga, milda hälsosåpa av förtvålad svensk tallolja med pH-värde 10 vilket ger en antibakteriell effekt. Med en frisk doft av citronmyrten ger den dig en känsla av friskhet och välbefinnande.

  79 kr

  Special Price 63 kr

 • DR SANNAS
  Healthsoap Original

  Dr Sannas naturliga, milda hälsosåpa av förtvålad svensk tallolja med pH-värde 10 vilket ger en antibakteriell effekt och är både mjukgörande och rengörande för huden. 

  79 kr

  Special Price 63 kr

 • DR SANNAS
  Invigorating Skin Glow Facial Oil

  Dr Sannas Invigorating Glow Facial Oil boostar och återfuktar torr och mogen hud. 

  399 kr

  Special Price 319 kr

 • 1 recension(er)

  DR SANNAS
  Multi Cream Black Currant Seed Oil

  En vårdande rik kräm från Dr Sannas, som mjukgör och skyddar torr och känslig hud mot uttorkning. Ekologisk svartvinbärsolja innehåller en unik sammansättning av essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6.

  249 kr

  Special Price 199 kr

 • DR SANNAS
  Restoring Skin Glow Facial Oil

  Dr Sannas Restoring Skin Glow Facial Oil för torr och känslig hy. 

  399 kr

  Special Price 319 kr

 • DR SANNAS
  Vitalizing Skin Glow Facial Oil

  Dr Sannas Vitalizing Skin Glow är en lättabsorberande och fuktighetsbevarande ansiktsolja speciellt framtagen för dig med normal- och blandhy. 

  399 kr

  Special Price 319 kr

10 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 10 av totalt 10