FRI FRAKT
Från 590kr

Concrete Minerals

Concrete Minerals

Concrete Minerals är ett nytt färgstarkt makeupmärke från USA med riktigt snygga mineralögonskuggor och lip tints. Concrete Minerals produkter är alltid 100% vegan, och fria från läskiga konserveringsmedel som parabener och billiga fyllmedel som talk och vismutoxiklorid. Concrete Minerals är ceritiferade av både Leaping Bunny och PETA och är därmed garanterat fria från djurtester.  Läs mer

6 artiklar

per sida

 • 1 recension(er)

  CONCRETE MINERALS
  Electric Eye Primer

  En lyxig silkeslen ögonskuggsprimer från Concrete Minerals som får din ögonskugga att stanna där den ska hela dagen och som gör så att skuggan inte lägger sig i vecken på ögonlocken.

  109 kr
 • 2 recension(er)

  CONCRETE MINERALS
  Mineral Eye Shadow

  Färgstarka naturliga mineralögonskuggor från Concrete Minerals.
  100% Vegan, Cruelty-Free och glutenfri! Concrete minerals produkter är alltid fria från läskiga konserveringsmedel som parabener och billiga fyllmedel som talk och vismutoxiklorid. Concrete Minerals är ceritiferade av både Leaping Bunny och PETA och är därmed garanterat fria från djurtester.

  109 kr
 • CONCRETE MINERALS
  Pro Matte Eyeshadow

  Pro Matte Eyeshadows från Concrete Minerals är en serie med färgsprakande ögonskuggor för dig som älskar färger!  Färgstarka lyxiga naturliga mineralögonskuggor i matta nyanser som fäster överlägset bra och är som en dröm att tona och skugga med.  100% Vegan, Cruelty-Free och glutenfri!

  115 kr
 • CONCRETE MINERALS
  The Sugar Skull Collection

  En kollektion för att fira Dia de los Muertos (de dödas dag) med ett urval av 6 st  färgsprakande mineralögonskuggor i en snygg metallask. 

  450 kr
 • CONCRETE MINERALS
  The Zombie Girl Collection

  Ett urval av dödligt sexiga mineralögonskuggor förpackade i en supersnygg metallask med Zombie Girl-motiv på locket. 

  450 kr
 • 2 recension(er)

  CONCRETE MINERALS
  Vegan Lip Tint

  Lyxiga, snygga lip tints från Concrete Minerals i många olika nyanser. Med en formula baserad på ekologiska oljor och sheasmör, berikad med E-vitamin och med svalkande pepparmint.

  79 kr

6 artiklar

per sida

Artiklar 1 till 6 av totalt 6