FRI FRAKT
Från 590kr

Beauty Without Cruelty - Attitude Nail Colour: Välj färg

Högglansigt nagellack

Högglansigt, hållbart och snabbtorkande nagellack från Beauty Without Cruelty. Ett lager räcker.
Fritt från toluen, formaldehyd och ftalater.

Tillgänglighet: I lager

139 kr

* Obligatoriska fält

Beauty Without Cruelty

Produktbeskrivning

Detaljer

Högglansigt, hållbart och snabbtorkande nagellack från Beauty Without Cruelty. Ett lager räcker. Ett riktigt favoritnagellack om man frågar Kissed By Eco!

Fritt från toluen, formaldehyd och ftalater.

Ingredienser: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Trimethyl Pentadiol Diisobutyrate, Triphenyl Phosphate, Butyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Red 7 Lake, Iron Oxides, Titanium Dioxide, Yellow 5 Lake, Bismuth Oxychloride.

Mer information

Mer information

Namn 2 Högglansigt nagellack
Barcode Nej
Storlek Nej
Hudtyp Nej
Brand Beauty Without Cruelty
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Kundrecensioner (3)

Torkar snabbtRecension av Sofie O
Betyg
Torkar väldigt fort, på gott och ont. Jag har köpt till "thinner for nailpolish" (från ett annat företag) för färgen torkar snabbt ut och blir otymplig att applicera efter några användningar. Fördelen att den torkar snabbt är ju att det går snabbt att torka. Jag kör med BWC nail base coat underst och BWC nail top coat över den färgade lacket, och gör en ett ordentligt underjobb (skrapa bort löst ovanpå naglarna och torka med remover för att få bort fett och smuts) på det håller lacket riktigt bra! (Skrevs den 2018-01-18)
Toppen nagellackRecension av Sofia
Betyg
Toppen nagellack som man kan använda med gott samvete! Lätt att applicera och klottar inte. Färgstark och endast ett lager håller i ett par dagar. Torkar snabbt på nageln. (Skrevs den 2017-11-29)
Grymt nagellack!Recension av Kissed By Eco
Betyg
Grymt nagellack! Jag brukar ha svårt för att applicera lacket utan att kladda ner hela fingertoppen, men det här lacket flyter ut över nageln och lägger sig tillrätta själv nästan! Slitstarkt och sjukt snygga färger. Rekommenderas! (Skrevs den 2014-10-09)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Beauty Without Cruelty - Attitude Nail Colour: Välj färg

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg