FRI FRAKT
Från 590kr

Senses by Nature - Ask & Embla Ansiktsserum Anti Age, 30 ml

Anti Age ansiktsserum från Senses by Nature är ett ekologiskt lyxigt serum med äkta ros! Serumet ger huden djupverkande näring och innehåller unika fettsyror som hjälper den mogna huden att hålla kvar sin fuktighet och smidighet. 

Tillgänglighet: I lager

129 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Anti Age ansiktsserum från Senses by Nature är ett ekologiskt lyxigt serum med äkta ros! Serumet ger huden djupverkande näring och innehåller unika fettsyror som hjälper den mogna huden att hålla kvar sin fuktighet och smidighet. Argan- och rosenolja verkar tillsammans regenererande och ger huden lyster och fräschör.

Produkterna i Senses by Natures hudvårdsserie "Ask & Embla" är framtagna utifrån mångårig erfarenhet av vegetabiliska oljor och deras unika egenskaper och effekter på vår hud. Stor vikt har lagts vid att anpassa oljorna och komponera dem så att deras specifika fettsyresammansättningar och koncentration av vitaminer, växtsteroler mm lämpar sig för en viss hudtyp. Detta ger var och en av Senses by Natures serum en unik känsla på huden och du kan på så vis hitta den sammansättning som passar din hud just nu. Vad huden behöver är inte konstant utan varierar beroende på både yttre och inre faktorer som stress, kyla, torr luft och mycket mer. 

Ansiktsserum anti age innehåller 92 % ekologiska råvaror

Ask & Embla är en serie från Senses by Nature vars ekologiska naturkosmetiska produkter är en buffé av tilltalande, själfulla produkter för din vardagliga kroppsvård.

Innehåll: Tistel-, argan-, nattljus-, druvkärn-, hampfrö-, havtornsfruktolja, naturlig E-vitamin, rosolja och rosmarinantioxidant.

Mer information

Mer information

Namn 2 Nej
Barcode Nej
Storlek 30 ml
Hudtyp Anti Age, Mature Skin, Mogen Hud
Brand Senses by Nature
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Senses by Nature - Ask & Embla Ansiktsserum Anti Age, 30 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg