FRI FRAKT
Från 590kr

Aromi - Solid Cologne Sexy Man, 28 gr

Herrparfym i praktisk snygg burk

Solid cologne från Aromi. Sexy Man Solid Cologne är en sexig blandning för män som vill utstråla sensualitet utan att anstränga sig allt för mycket. 

Bara 2 kvar

Tillgänglighet: I lager

179 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Solid cologne från Aromi.

Sexy Man Solid Cologne är en sexig blandning för män som vill utstråla sensualitet utan att anstränga sig allt för mycket. 

Den orientaliskta doften av citrus består av en blandning av mandarin, cedertrå, rökelse, mynta, exotiskt trä och svart mocka. 

Den praktiska burken är perfekt på resor, passar bra i gymväskan och gör det lätt att bättra på din doft när du är på språng.

För att applicera: använd fingrarna för att applicera direkt på underarmen, bröstet eller på halsen. Om du önskar en starkare doft lägg helt enkelt på mer cologne tills dess du är nöjd.

Aromis solida cologne görs med naturliga vaxer och oljor som dessutom återfuktar huden. Alla dofter från Aromi är handgjorda med växtbaserade material och ingredienser.

Ingredienser: Candelilla Wax, Carnauba Wax, Castor Oil, Parfum, Olive Oil, Jojoba Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Lauryl Laurate, Cetearyl Alcohol 


-Made in the U.S.A.
-alcohol-free fragrance
-TSA and travel-friendly cologne

Mer information

Mer information

Namn 2 Herrparfym i praktisk snygg burk
Barcode Nej
Storlek 28 gr
Hudtyp Nej
Brand Aromi
Date added Nej
Smak Nej

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Aromi - Solid Cologne Sexy Man, 28 gr

Vilket betyg ger du denna produkt? *

 
1 1 stjärna
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg