SNABBA LEVERANSER

FRI FRAKT ÖVER 590 KR

Affiliate & Bloggare

Samarbeta med oss!

Affiliatesamarbete

Tillsammans med adrecord.com erbjuder vi dig som har en egen hemsida eller blogg möjligheten att tjäna pengar genom att länka till oss.

Har du en hemsida eller blogg med ett tydligt veganskt budskap som vänder sig mot dem som vill anamma en vegansk livsstil? Vill du tjäna pengar på den samtidigt som du länkar till ett stort utbud av veganska skönhetsprodukter? Med ett samarbete med kissedbyeco.se så går detta!

Att bli vår affiliate kostar ingenting och är enkelt att sätta upp!

Genom vårt samarbete med affiliatenätverket Adrecord blir det enkelt att lägga upp en banner/annons, du klistrar in en liten kodsnutt på din webbplats där den aktuella annonsen ska visas. Vi betalar dig procent på ordervärdet för varje order som du förmedlar till oss via din hemsida eller blogg. Adrecord kontrollerar allt som en oberoende tredje part och sedan betalar ut dina pengar till dig, det enda du behöver göra är att marknadsföra kissedbyeco.se. Du får betalt när någon av dina besökare klickar på annonsen och sedan beställer produkter från Kissed by Eco.

Klicka här för att anmäla dig>>

Bloggsamarbete

Vi samarbetar gärna med dig som har en blogg eller ett öppet Instagramkonto med minst 500 följare. För att ett samarbete ska vara aktuellt vill vi att de vi samarbetar med ska ha ett tydligt veganskt budskap och så klart vara profilerade på skönhet och makeup. 

I utbyte mot blogg/Instagraminlägg erbjuder vi en rabattkod som du får dela ut till dina följare, men också handla på själv.

Skicka din förfrågan om samarbete till oss. Inkludera länk till din blogg samt ditt Instagramkonto, så återkommer vi med din personliga rabattkod.

Du är välkommen att låna material från vår sajt till dina inlägg, men vi ser gärna att du tar egna bilder om du har möjlighet. Använd vår hashtag #kissedbyeco.